variable

Luxtra buitenzonwering (MIR)

Luxtra buitenzonwering (MIR)

De warmtewerende buitenzonwering is speciaal ontworpen om de warmte in de kamer te verminderen.  De warmtewerende zonwering zit aan de buitenkant, het dakraam blijft hierdoor gewoon bedienbaar. Doordat de screen aan de buitenkant van het raam is gemonteerd, wordt de warmte verstrooid, voordat het glas wordt bereikt. De warmte die de kamer bereikt, wordt verminderd zonder dat de screen de kamer volkomen verduistert.
De warmtewerende buitenzonwering is gemaakt van een speciale PVC gecoate glasvezel screen, is UV- en waterbestendig en kan eenvoudig van binnenuit bediend worden.

Luxtra grenen houten dakraam (DPX)

Luxtra grenen houten dakraam (DPX)

De houten (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van scandinavisch geselecteerd grenenhout, behandeld via vacuüm impregnatie met schimmeldodende en insectendodende middelen, gevolgd door een blanke laklaag op waterbasis voor een natuurlijke afwerking.

Luxtra kunststof dakraam (APX)

Luxtra kunststof dakraam (APX)

De kunststof onderhoudsarme PVC (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van veelcellig PVC profiel voorzien van metalen verstevigingselementen. De buitenkant van het dakraam is bekleed met donkergrijs gelakt, weer- en UV bestendig aluminium.

Luxtra verduisterend rolgordijn (DUR)

Luxtra verduisterend rolgordijn (DUR)

Verduisterend rolgordijn met polyester doek voorzien van een rubber weefsel in cassettesysteem met aluminium zijgeleiding waardoor 100% verduistering wordt verkregen.

Plaatsen dakraam

Plaatsen dakraam

 • 21 december, 2013

Leveren en plaatsen dakraam, inclusief:

 • monteren in pannendak;
 • haaks aftimmeren;
 • gootstukken;
 • waterkerend manchet;
 • dampremmende folie;
 • op maat slijpen van pannen;
 • afvoeren van afval
  • 10 jaar garantie op dakramen
  • 10 jaar garantie op de montage
  • 3 jaar garantie op raamdecoratie
Velux bedieningsstang

Velux bedieningsstang

Voor een comfortabele bediening van uw VELUX dakraam of raamdecoratieproduct   Heeft u een dakraam dat net buiten handbereik is geplaatst? Dan heeft VELUX een aantal accessoires in het assortiment die bediening van uw dakraam of raamdecoratieproduct comfortabeler maken.  

Velux buitenzonwering (MHL)

Velux buitenzonwering (MHL)

VELUX buitenzonwering houdt de zonnestralen al tegen voordat het glas van uw ramen wordt bereikt. Zo wordt de indirecte hitte tot wel 90% gereduceerd. Dat helpt om uw kamer aangenaam te houden op warme zomerse dagen. Bovendien is onze zonwering transparant zodat uw uitzicht onbelemmerd blijft en de lichtinval optimaal is. VELUX zonwering is gemakkelijk van binnenuit te installeren.

Velux insectenhor (ZIL)

Velux insectenhor (ZIL)

Met een VELUX insectenhor blijft uw uitzicht onbelemmerd, laat u frisse lucht naar binnen en houdt u lastige insecten buiten. Onze insectenhorren zijn eenvoudig te bedienen. Ze zijn keurig beschermd opgeborgen in de cassette als ze niet nodig zijn en passen perfect bij uw VELUX dakraam.
Velux jaloezie (PAL)

Velux jaloezie (PAL)

Onderhoudsarme, vochtbestendige VELUX jaloezieën zijn optimaal voor de badkamer en de keuken. Deze koordloze, vochtbestendige jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken. Het unieke ontwerp komt zonder lelijke hangende koordjes uit. U verstelt gewoon de lamellen in de gewenste richting om de lichtinval optimaal te regelen. Jaloezieën zijn geweldig om van uw uitzicht en uw privacy te genieten.

Velux plissé gordijn (FHL)

Velux plissé gordijn (FHL)

Een elegante manier om voor privacy te zorgen. VELUX plissé gordijnen laten uw kamer baden in een aangenaam, zacht licht. Ze zijn op elke plek in het raam aan te brengen om de lichtinval optimaal te regelen terwijl uw uitzicht behouden blijft. Onze plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins zodat het makkelijk is om de juiste voor uw inrichting te vinden.

 

Velux verduisterend rolgordijn (DKL)

Velux verduisterend rolgordijn (DKL)

VELUX verduisterende rolgordijnen maken de ruimte op elk gewenst moment volledig donker. Ze zijn ideaal in slaapkamers waar de lichtinval goed te regelen moet zijn voor optimale nachtrust of een dutje overdag. Onze verduisterende rolgordijnen passen perfect bij uw VELUX dakramen. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins zodat voor elke inrichting de juiste te vinden is.