Luxtra hout

Luxtra grenen houten dakraam (DPX)

Vanaf: €518

De houten (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van scandinavisch geselecteerd grenenhout, behandeld via vacuüm impregnatie met schimmeldodende en insectendodende middelen, gevolgd door een blanke laklaag op waterbasis voor een natuurlijke afwerking.

Wis selectie
Categorieën: , . Tags: , .

Productbeschrijving

De houten (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van scandinavisch geselecteerd grenenhout, behandeld via vacuüm impregnatie met schimmeldodende en insectendodende middelen, gevolgd door een blanke laklaag op waterbasis voor een natuurlijke afwerking. De buitenkant van het dakraam is bekleed met donkergrijs gelakt, weer- en UV bestendig aluminium. LuXtra dakramen kunt u toepassen in een dakhelling van 15°– 90°. LuXtra dakramen beschikken over dubbele beglazing HR++ van 24 mm, gevuld met Argongas voor een goede warmte-isolatie en een laag emitterend vermogen, wat warmteverlies in de winter verlaagt en oververhitting in de zomer beperkt. Zowel binnen- als buitenruiten zijn van float glas gemaakt. Buitenruit 4 mm, spouw 17 mm (gevuld met Argongas) en binnenruit 3 mm. De U-waarde van onze HR++ beglazing is 1,1 W/m2K.

Extra informatie

Luxtra

C2A – 55×78 (BXH), C4A – 55×98 (BXH), F6A – 66×118 (BXH), M4A – 78×98 (BXH), M6A – 78×118 (BXH), M8A – 78×140 (BXH), S6A – 114×118 (BXH)