Luxtra kunststof

Luxtra kunststof dakraam (APX)

Vanaf: €565

De kunststof onderhoudsarme PVC (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van veelcellig PVC profiel voorzien van metalen verstevigingselementen. De buitenkant van het dakraam is bekleed met donkergrijs gelakt, weer- en UV bestendig aluminium.

Wis selectie
Categorie: . Tags: , .

Productbeschrijving

De kunststof onderhoudsarme PVC (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van veelcellig PVC profiel voorzien van metalen verstevigingselementen. De buitenkant van het dakraam is bekleed met donkergrijs gelakt, weer- en UV bestendig aluminium. LuXtra dakramen kunt u toepassen in een dakhelling van 15°– 90°. LuXtra kunststof PVC dakramen beschikken over dubbele beglazing HR++ van 24 mm, gevuld met Argongas voor een goede warmte-isolatie en een laag emitterend vermogen, wat warmteverlies in de winter verlaagt en oververhitting in de zomer beperkt. Binnenruit is van gehard glas. Buitenruit 4 mm, spouw 16 mm (gevuld met Argongas) en binnenruit 4 mm. De U-waarde van onze HR++ beglazing is 1,1 W/m2K. Uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens of te gebruiken in instellingen als ziekenhuizen en hotels.

Extra informatie

Luxtra

C2A – 55×78 (BXH), C4A – 55×98 (BXH), F6A – 66×118 (BXH), M4A – 78×98 (BXH), M6A – 78×118 (BXH), M8A – 78×140 (BXH), S6A – 114×118 (BXH)