CK04 - 55x98 (BXH)

55X98

Velux buitenzonwering (MHL)

Velux buitenzonwering (MHL)

VELUX buitenzonwering houdt de zonnestralen al tegen voordat het glas van uw ramen wordt bereikt. Zo wordt de indirecte hitte tot wel 90% gereduceerd. Dat helpt om uw kamer aangenaam te houden op warme zomerse dagen. Bovendien is onze zonwering transparant zodat uw uitzicht onbelemmerd blijft en de lichtinval optimaal is. VELUX zonwering is gemakkelijk van binnenuit te installeren.

Velux insectenhor (ZIL)

Velux insectenhor (ZIL)

Met een VELUX insectenhor blijft uw uitzicht onbelemmerd, laat u frisse lucht naar binnen en houdt u lastige insecten buiten. Onze insectenhorren zijn eenvoudig te bedienen. Ze zijn keurig beschermd opgeborgen in de cassette als ze niet nodig zijn en passen perfect bij uw VELUX dakraam.
Velux jaloezie (PAL)

Velux jaloezie (PAL)

Onderhoudsarme, vochtbestendige VELUX jaloezieën zijn optimaal voor de badkamer en de keuken. Deze koordloze, vochtbestendige jaloezieën zijn eenvoudig schoon te maken. Het unieke ontwerp komt zonder lelijke hangende koordjes uit. U verstelt gewoon de lamellen in de gewenste richting om de lichtinval optimaal te regelen. Jaloezieën zijn geweldig om van uw uitzicht en uw privacy te genieten.

Velux plissé gordijn (FHL)

Velux plissé gordijn (FHL)

Een elegante manier om voor privacy te zorgen. VELUX plissé gordijnen laten uw kamer baden in een aangenaam, zacht licht. Ze zijn op elke plek in het raam aan te brengen om de lichtinval optimaal te regelen terwijl uw uitzicht behouden blijft. Onze plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins zodat het makkelijk is om de juiste voor uw inrichting te vinden.

 

Velux verduisterend rolgordijn (DKL)

Velux verduisterend rolgordijn (DKL)

VELUX verduisterende rolgordijnen maken de ruimte op elk gewenst moment volledig donker. Ze zijn ideaal in slaapkamers waar de lichtinval goed te regelen moet zijn voor optimale nachtrust of een dutje overdag. Onze verduisterende rolgordijnen passen perfect bij uw VELUX dakramen. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en dessins zodat voor elke inrichting de juiste te vinden is.