C4A - 55x98 (BXH)

Luxtra buitenzonwering (MIR)

Luxtra buitenzonwering (MIR)

De warmtewerende buitenzonwering is speciaal ontworpen om de warmte in de kamer te verminderen.  De warmtewerende zonwering zit aan de buitenkant, het dakraam blijft hierdoor gewoon bedienbaar. Doordat de screen aan de buitenkant van het raam is gemonteerd, wordt de warmte verstrooid, voordat het glas wordt bereikt. De warmte die de kamer bereikt, wordt verminderd zonder dat de screen de kamer volkomen verduistert.
De warmtewerende buitenzonwering is gemaakt van een speciale PVC gecoate glasvezel screen, is UV- en waterbestendig en kan eenvoudig van binnenuit bediend worden.

Luxtra grenen houten dakraam (DPX)

Luxtra grenen houten dakraam (DPX)

De houten (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van scandinavisch geselecteerd grenenhout, behandeld via vacuüm impregnatie met schimmeldodende en insectendodende middelen, gevolgd door een blanke laklaag op waterbasis voor een natuurlijke afwerking.

Luxtra kunststof dakraam (APX)

Luxtra kunststof dakraam (APX)

De kunststof onderhoudsarme PVC (tuimel) dakramen van LuXtra worden geproduceerd in Europa, door RoofLITE, een zusterbedrijf van VELUX. Gemaakt van veelcellig PVC profiel voorzien van metalen verstevigingselementen. De buitenkant van het dakraam is bekleed met donkergrijs gelakt, weer- en UV bestendig aluminium.

Luxtra verduisterend rolgordijn (DUR)

Luxtra verduisterend rolgordijn (DUR)

Verduisterend rolgordijn met polyester doek voorzien van een rubber weefsel in cassettesysteem met aluminium zijgeleiding waardoor 100% verduistering wordt verkregen.