veluxVelux Dakramen

VELUX produceert al meer dan 70 jaar dakvensters van topkwaliteit. De ongeëvenaarde kenmerken van deze producten staan borg voor de ideale combinatie van zeer veel daglicht en frisse lucht met een prachtig uitzicht – de perfecte omgeving voor uw woning.

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want bij VELUX heeft al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden). Maak uw keuze en lees snel meer. En als u het dakraam gevonden heeft wat bij uw dromen en wensen past, dan helpen we u uiteraard ook graag verder om die droom te realiseren.

Velux staat ook op de frontlijn van de geautomatiseerde oplossingen voor uw dakvenster. Dankzij een druk op de knop, bedient u gemakkelijk al uw elektrische dakvensters en toebehoren. Door het intelligente ontwerp kunt u uw instellingen opslaan om te kunnen genieten van een maximaal comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Garantie

3 jaar Velux fabrieksgarantie op raamdecoratie (na registratie op Velux.nl)
10 jaar Velux fabrieksgarantie op dakramen (na registratie op Velux.nl)
10 jaar garantie op montage

Logo_Getraind_2015

 Logo_Getraind_2014