Zo als het hoort

★★★★★
Een van de weinige dingen die in ons nieuwbouwhuis ging zoals het hoort zonder problemen en gezeur! Erg fijn dat het dus wel zo kan!"
- Luuk

Zeer tevreden

★★★★★
Erg tevreden met het resultaat. Vakkundig en snel geplaatst."
Augustus 2019 - Dennis

Zeer tevreden

★★★★★
Topwerk voor een topprijs"
- Ree

Zeer nette prijs en toch vakwerk, het bestaat nog

★★★★★
Freddie zojuist vertrokken na het plaatsen van het nieuwe model Velux dakraam type GGU SK06. Ben bij dit bedrijf gekomen door een advertentie op Marktplaats waarbij ze in de advertentie al duidelijk laten zien wat de totale kosten zijn zonder verrasssingen achteraf zodat je weet waar je aan toe bent, hier hou ik van! Werken goed en netjes, werk wordt keurig opgeleverd en al het afval wordt meegenomen, alles wat ze beloven wordt ook waargemaakt. Kortom, ik zou voor een evt. volgende klus zeker weer voor dit betrouwbare bedrijfje gaan, alles keurig volgens duidelijke afspraak en goede communicatie. Zeer nette prijs en toch vakwerk, het bestaat nog. Freddie bedankt het zit er allemaal keurig netjes in en veel succes verder, Groet, R. Konings uit Arnhem."
januari 2014 - Konings

Zeer goed werk!

★★★★★
Vorige week zijn er bij ons twee dakramen geplaatst. Wij zijn echt zeer tevreden over het resultaat en de werkwijze. Wij zouden dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen! Zeer goed werk!"
november 2016 - ter Haar

zeer aan te raden: goed, snel, netjes

★★★★★
Twee dakramen die snel geplaatst waren. Goed werk geleverd, netjes achtergelaten en makkelijk en prettig contact met Freddie. Perfect!"
oktober 2018 - Clara Veenis

Wij zijn zeer tevreden

★★★★★
Wij hebben eind 2013 (december) twee dakramen laten plaatsen door Freddie (Dakraamplaasten.nl). Wij zijn zeer tevreden: flexibel wat tijd en dag betreft, duidelijk wat de kosten zijn, ook goed wat betreft de voorlichting wat mogelijk en niet, alles netjes opgeruimd en afgevoerd, kleine aanpassing geen probleem, kortweg super. Als u een dakraam nodig heeft, dan is dit uw adres ! Driebergen."
december `13 - Driebergen

Wij zijn zeer tevreden

★★★★★
We zijn zeer tevreden over het plaatsen van een nieuw dakraam GGL/GGU . Het oude dakraam vervangen en keurig netjes de nieuwe erin gezet. Vanaf de offerte tot de afwerking goed en snel gereageerd op onze vragen. We vinden de prijs / kwaliteit verhouding prima en kunnen dan ook Freddie bij iedereen aanraden. Het is een vakman.  "
februari 2014 - Fam. Elenbaas

We kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

★★★★★
Op 5 juni 2013 heeft dakraamplaatsen.nl een velux dakraam naar alle tevredenheid geplaatst. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Zeer netjes afgewerkt, alle afval opgeruimd en meegenomen. De prijs kwaliteit verhouding is super. Een zeer tevreden klant uit Arnhem."
juni '13 - klant uit Arnhem

vlot en netjes gewerkt

★★★★☆
Net als vorig jaar een dakraam laten vervangen; er is weer vlot en netjes gewerkt door Freddie en collega.  Alles van tevoren duidelijk afgesproken."
maaart 2017 - corrie van leersum

vlot en degelijk werk

★★★★☆
Een kunststof Roto dakraam laten plaatsen, omdat het oude raam onverwacht vervangen moest worden. Goed advies gehad; plaatsing was vlot en netjes. Het volgende te vervangen raam laten we weer door dit bedrijf plaatsen."
- Dimitris en Corrie Giannakos

Very good Job

★★★★★
Expert workers, fast, kind and incredibly neat and clean. Very careful to the details, surely recommended."
September 2019 - Gabriele Liberti

Vervanging/ plaatsen dakramen zolder

★★★★★
Onlangs twee dakramen laten plaatsen op zolder, één vervanging en een nieuwe. Vakkundig en snel uitgevoerd en alles netjes opgeruimd. Zeer vriendelijke monteur. Wij zijn er ontzettend blij mee."
Maart-2019 - R. Hendriks

Vervanging Velux dakramen

★★★★★
Eerder dit jaar in augustus een nieuw dakraam laten plaatsen, en daarover al uiterst tevreden! Beloofd om weer kontakt met Freddie op te nemen voor de vervanging van twee andere Veluxramen. En eind oktober werden de ramen vervangen. Wederom super service, vakkundig uitgevoerd, netjes en secuur. Zeer aan te bevelen! Kan Freddie en team aan iedereen aanbevelen!"
Oktober 2016 - Thirza Niemantsverdriet

Vervanging dakraam

★★★★★
Vorige week ons Velux dakraam laten vervangen. In 2,5 uur was de klus geklaard. Prima gewerkt. Wij zijn erg tevreden!"
Juni 2017 - Fam. Stehouwer

vervanging

★★★★★
Er zijn bij mij 4 velux dak ramen geplaatst. Drie vervangen en een in de plaats voor een kleine steekraam, hij was binnen een dag klaar, werkt netjes, komt zijn afspraken na en hij was het goedkoopste.Dus ik kan hem aanraden, bij een volgende zou hij weer mogen komen."
- C.J.Schilla

Vervangen van een velux dakraam

★★★★★
Duidelijke offertes en snelle reacties via mail. Wij hebben een velux dakraam van 25 jaar laten vervangen. Ze waren keurig op tijd en erg vriendelijk. Het dakraam is snel en vakkundig vervangen. Uitstekend!!!"
- Fam Pol

Vervangen oude dakramen en plaatsen extra

★★★★★
Schitterend zoals mijn oude Velux dakramen zijn vervangen door de Velux GGU PK10 en er ook een extra is geplaatst. Blij dat ik naar je advies heb geluisterd. Schitterend afgewerkt: Bedankt voor je open manier van werken, je advies, je afwerking en het licht wat mij nu al op de trap tegemoet komt,"
- familie van Groningen

vervangen oude dakramen

★★★★★
Vandaag 3 dakramen laten vervangen, voor nieuwe onderhoudsvrije Velux dakramen, incl. horizontale lamellen. Deze klus was snel en nauwkeurig gedaan door Freddie en z\'n maat, ze werken netjes en ruimen de rommel die ze maken op. Een aanrader voor iedereen die nieuwe dakramen nodig heeft,.VAKWERK JONGENS BEDANKT!!!"
- Fam. W.D van Dijk

Vervangen dakraam door Velux GGL SK01

★★★★★
Afgezakt naar Kerkrade werd het dakraam vakkundig er uit gehaald en nieuwe geplaatst. Keurig geïmproviseerd in een woning van 1906 waar niets haaks of juist aan de maat is. Het zit er keurig uit, tevreden klant. Leuk om deze Veenendaler aan het werk te zien bij iemand die net 13 jaar daar gewoond heeft. Grappig om te ontdekken dat we jaren bijna buren waren tot 18 maanden geleden."
- Jan Blokker

Vervangen dakraam

★★★★★
Op de heldere website een Luxtra kunststof dakraam besteld. Je weet precies wat je krijgt, zowel qua prijs als uitvoering. Afspraak maken gaat heel soepel en het oude dakraam vervangen door nieuw groter dakraam gaat snel en vakkundig. Alles wordt keurig opgeruimd en afval meegenomen. Een aanrader voor nieuwe dakramen!"
- Adri

vervangen dakraam

★★★★★
Op vrijdag constateerden wij dat ons dakraam kapot was en los op het dak lag en hebben wij Freddie gebeld. Hij was zeer behulpzaam en heeft de eerstvolgende woensdag het raam vervangen. Ben zeer tevreden over zijn vakmanschap, snelheid en service. Kan het bedrijf zeer aanbevelen!"
- José

Vernieuwen Velux dakramen

★★★★★
Uitstekend werk geleverd. Prettige contact. Uitmuntende service. Ik beveel je graag aan bij derden."
- Hans J.

VELUX UK08 kunstof

★★★★★
Vandaag hebben ze bij mij een dakraam geplaatst UK08 VELUX. De dakraam is keurig netjes geplaatst. Dit zijn echte vakmannen en zeer klantvriendelijk. Kortom ik zou het 100% weer laten doen."
juni 2017 - Hamza

Velux SK06

★★★★★
We hebben een SK06 laten plaatsen. Alles afgeleverd zoals je verwacht. Zeer tevreden, strak afgewerkt. Aan te bevelen."
- Jonathan

Velux plaatsen

★★★★★
Gisteren een Velux raam laten plaatsen. Ik kan hierover alleen maar super positief zijn. Wat een vakwerk is er afgeleverd. Keurig netjes, accuraat en snel. Een absolute aanrader."
- Bert van Genderen

Velux MK08

★★★★★
Wij hebben drie Velux MK08 ramen laten plaatsen. De ramen zijn mooi geplaatst en heel netjes afgewerkt. Ook complimenten hoe netjes alles weer is achtergelaten. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!"
- Vincent

Velux MK04

★★★★★
De klus is prima en vlot verlopen, netjes afgewerkt en opgeruimd bovendien."
- André

Velux klus

★★★★★
Goed en netjes werk geleverd. En in een paar uur was het dakraam geplaatst en afgetimmerd. Aardige kerel die doet wat die beloofd voor een nette prijs."
sept 2018 - De Jong

VELUX dakraam plaatsen

★★★★★
Netjes en snel een nieuwe grote VELUX dakraam { Velux Maat: SK06 114X118 (BXH) } geplaatst, trappen en tapijt werden afgedekt om beschadiging te voorkomen. Tevens twee zonneschermen {Velux verduisterend rolgordijn (DKL)} op zowel de oude aanwezige VELUX Dakraam alsmede op het nieuwe dakraam geplaatst."
- Frans van Tongeren

Velux dakraam met Star Wars verduistering

★★★★★
Goede en snelle communicatie. Duidelijke afspraken en goed werk geleverd. Dik tevreden. Helemaal mijn dochter met de Star Wars verduisteringsgordijn. Bedankt voor de goede service :)"
- Robbert Groeneweg

VELUX DAKRAAM GEPLAATST IN Kerkrade

★★★★★
Heb er goed aan gedaan Freddy en zijn maat/De opdracht te geven om helemaal naar Kerkrade te komen. Op afgesproken tijd aanwezig snel en secuur Efficiënt en innovatief gewerkt.Ben blij dat ik ze heb laten komen Een aanrader Bedankt mannen Mvg HUBERTINA een tevreden klant"
- HUBERTINA Heyenrath

velux dakraam

★★★★★
op de afgesproken tijd komt freddie en zijn compaan het dakraam plaatsen, beschermt het tapijt en neemt het afval en het oude raam weer mee.De werkzaamheden zijn snel en vakundig uitgevoerd je kunt zien dat hij er een specialist in is."
februari 2017 - luiken

Velux dakraam

★★★★★
Op 1 December een Velux dakraam laten plaatsen. Zeer tevreden. Alle afspraken keurig nagekomen. Kan dit een ieder aanraden. Bedankt Freddie!"
- Job van de Weed

velux dakraam

★★★★★
Nette en snelle service. Het raam is binnen een maand na de opdracht bevestiging geplaatst. Binnen drie uur zat het raam er netjes in."
5-9-2016 - Kuivenhoven

Velux dakraam

★★★★★
Wij zijn erg tevreden over het plaatsen van ons nieuwe velux dakraam op de zolderkamer! Offerte aangevraagd en al snel een afspraak in kunnen plannen. Vakkundig en vlot geplaatst en netjes afgewerkt. Zeker een aanbeveling waard!"
Mei 2019 - Sonja

van klein naar groot dakraam

★★★★★
Ons kleine dakraam is vervangen door een grote, in korte tijd door twee professionals. Netjes afgewerkt, netjes gewerkt en alles opgeruimd. Inmiddels hebben we opdracht gegeven om het kleine dakraam elders in ons dak te laten plaatsen. Tevreden!"
- Rick - Barendrecht

Vakwerk!

★★★★★
Twee Velux dakramen geplaatst door Freddie. Snel, netjes en zeer vakkundig! Een aanrader!"
April 2018 - Marieke

Vakwerk van vervanging oude dakraam

★★★★★
Snelle afhandeling van de aanvraag en offerte en het maken van de afspraak. De mannen kwamen strak op tijd en begonnen snel en vakkundig het oude raam met kozijn te vervangen voor een nieuw raam. Na enkele uren werk zat het nieuwe kozijn met raam erin. Na afloop hebben ze al het afval en oude raam mee genomen. Zeer goed werk en we zijn erg tevreden met het resultaat. Daan en Inez"
- Daan Arisz

vakwerk

★★★★★
zeer tevreden. dakraam keurig geplaatst, alles netjes afgewerkt. exact op tijd in leeuwarden. en vriendelijk! uitstekend!"
20-06-17 - strijker

Vakwerk

★★★★★
Echt super gedaan. Goede service en wat een vakwerk. Super afwerking en netjes alles opgeruimd en afgevoerd. Zeker een aanbeveling. Ga zo door!!! Groetjes een zeer tevreden klant"
- Meurs

Vakwerk

★★★★★
Ik ben erg tevreden met de vlot geplaatste ramen. Freddie en zijn collega hebben vakwerk verricht. Sympathiek en servicegericht. Aanrader."
maart 2019 - Martijn

Vakwerk

★★★★★
Freddie en z,n medewerker hebben oog voor detail, denken mee met de klant rnen leveren kwaliteit. De gemaakte afspraken worden na gekomen.Dat is erg zeldzaam tegenwoordig.Hulde voor dit bedrijf.Wij zijn erg blij ☺ met de 2 geplaatste dakramen."
03-11-2016 - Bos L.J

Vakwerk

★★★★★
Freddie maakt heldere afspraken, levert vakkundig werk, werkt schoon en maakt ook gebruik van plezierig personeel. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de twee vervangen dakramen. Kortom een aanrader."
21 november 2016 - F. Gidding

Vakwerk

★★★★★
Afgelopen week een groot Velux dakraam laten plaatsen. Bij opvragen offerte al goed gevoel en prettig kontakt met Freddie. Op de dag van plaatsing alles perfect verlopen, vakkundig werk door Freddie en Ray geleverd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat! In de toekomst moeten nog andere dakramen worden vervangen, dus zullen zeker weer een beroep op ze gaan doen!"
Augustus 2016 - Thirza Niemantsverdriet

Vakwerk

★★★★★
Vandaag een GGU MK04 dakraam laten plaatsen door dakraamplaatsen.nl. Prima en snelle uitvoering! Freddie heeft zelfs nog loszittende dakpannen bij een eerder geplaatst dakraam vast gezet. Goed bedrijf dat waarmaakt wat afgesproken is!"
- Martin Braam

Vakmensen

★★★★★
Een absolute aanrader voor het plaatsen van een dakraam. Uitgekozen vanwege de scherpe prijs, service was boven verwachting. Goed contact bij het maken van de afspraken, zowel telefonisch als per mail. Dakramen zijn zeer netjes en vlot geplaatst (2 ramen binnen 4 uur inclusief regenbuien), afwerking boven verwachting. Alle afval wordt meegenomen! Freddie en Ray zijn zeer vriendelijk."
Januari 2020 - Thijs

Vakmanschap

★★★★★
Gisteren een fakro dakraam laten plaatsen, op de babykamer van een hele smalle naar 94/118 cm. wij zijn zeer te spreken over de werkwijze van dakraam plaatsen.nl. Aanrader mocht je je raam willen laten vervangen. Gr Robert"
- Robert

Vakkundig op ieder aspect

★★★★★
wederom dakramen laten plaatsen door dakraamplaatsen.nl. We zijn zeer tevreden over het nakomen van de gemaakte afspraken, de uitvoering en de manier van werken! Kortom alleen maar lof voor deze organisatie!!"
20-03-2019 - Remon Hagestein

vakkundig

★★★★★
Dakraam geplaatst van vervanging oud exemplar. Bestelling en contact vooraf verliep prima en op de dag van plaatsing precies op tijd en keurig geplaatst en opgeruimt. Prima Werk!!"
juni 2018 - Fam. Rotteveel

Uitstekend gedaan

★★★★★
Vandaag ons dakraam laten vervangen voor een Veluxraam. Het werk is uitstekend gedaan en geheel volgens prijsopgave. Alles netjes opgeruimd. Kan het aanbevelen. Thea, Veenendaal"
januari 2014 - Thea Vinke

uitstekend

★★★★★
uitstekend, snel en alles werd keurig opgeruimd. er werd zelfs rekening gehouden met het beschermen van onze trap. Er is bij ons een velux raam van 1.45 x 1.45 geplaatst. met alles erop en eraan zoals rolgordijn en hor. u heeft ons werkelijk heel gelukkig gemaakt. en de prijs is werkelijk heel goed.rnbedankt"
8 oktober 2018 - george harrison

Topwerk!!

★★★★★
Super blij met ons Fakro dakraam en verduisteringsgordijn! Snelle service, goeie prijs, mooi afgewerkt en alle rommel weer meegenomen. Kortom, zeer tevreden! Echt een aanrader :) Bedankt Freddie!"
Oktober - Jasmin

Topwerk

★★★★★
Vandaag heeft Freddie twee velux dakramen bij ons geplaatst. We konden snel terecht, een hele goede prijs en het plaatsen vandaag is super gedaan en erg netjes. Ontzettend tevreden!"
18 juli 2019 - Daan en Erica

Topwerk

★★★★★
Freddie heeft gisteren met zijn maatje 2 Velux dakramen in Helmond vervangen ivm hagelschade. Ik had hem via Marktplaats gevonden, daarna zijn website opgezocht en de offerte ingevuld....duidelijk, gemakkelijk en snel! Ook het telefonisch contact als zeer prettig en vakkundig ervaren....en zo is het werk ook afgeleverd!! Heb zelf wat ervaring in timmerwerk....kan alleen maar zeggen twijfel niet aan de vakkundigheid van Dakraamplaatsen. Huub Janssen"
Donderdag 1 december 2016 - Huub Janssen

Topverhaal!

★★★★★
Een duidelijke overeenkomst voor een goede prijs.rnHet plaatsen van het raam ging super snel en vakkundig. wij zijn erg bij met ons raam!!"
juni 2016 - M Coolen

Topklus!

★★★★★
Twee grote GGU UK 08 dakramen plaatsen, dat is best zwaar werk. Maar Freddie en Ray hebben de klus perfect afgerond. Wat een verschil met onze oude ramen. Topklus dus! En (wat ook belangrijk is) het hele traject, van offerte tot aan plaatsing, is  helder en volgens afspraak verlopen."
- M&M

TOP!

★★★★★
Dolgelukkig met de 2 Velux dakramen die Freddie vandaag in een ochtend en op vakkundig wijze bij ons heeft geplaatst!"
September 2016 - Pippa

Top!

★★★★★
2 oude velux ramen laten vervangen. Ziet er super uit! Het lijkt alsof anderen goedkoper zijn, maar dan komt er nog van alles los bij. Hier krijg je 1 prijs all-in. Echt een goede prijs. Binnen 3 uurtjes waren ze al klaar."
September 2017 - Fam de Man

Top werk!

★★★★★
Na de hagel schade moesten wij aan een nieuw dakraam. Met zoeken op internet kwamen we bij dakraamplaatsen.nl. Een afspraak was gauw gemaakt en een dag voor de vakantie van Freddie heeft hij bij ons een nieuw Velux dakraam geplaatst. Snelheid top, kwaliteit top, vakmanschap top, bovendien een aardige vent ook!"
2016 - Henk van Gerwen

Top werk

★★★★★
Duidelijk en overzichtelijke website, alle kosten inbegrepen, je komt niet voor verassingen te staan. Snel en professioneel service. Ben blij dat ik voor ze heb gekozen en absoluut aan te bevelen."
Januari 2019 - Maryam

Top werk

★★★★★
Zeker aan te raden!  Er zijn bij ons 3 velux ramen vervangen 2x ggu uk 08 en 1x ggu mk 08. Alles in een dag voor elkaar en zeer netjes weer achter gelaten. Ook de rolverduisterings gordijnen zitten er prachtig in. Nogmaals heel erg bedankt!"
- Familie Boelens

Top !!

★★★★★
Vandaag het dakraam geplaatst door Freddy, top vakman en een aardige kerel. Alles keurig netjes geplaatst en alle rommel opgeruimd en meegenomen."
- Familie Griffioen

Top !!

★★★★★
Freddie bedankt voor je vakmanschap !! Super snelle en goede kwaliteit van plaatsen Velux dakraam. Trap en zolder netjes afgedekt en al de oude materialen afgevoerd. Een aanrader voor iedereen die een dakraam wil laten plaatsen ."
- Gerard

Top

★★★★★
Heel erg blij mee, snel geplaatst, uitstekende service, mooi resultaat. Aanrader!"
Juni 2017 - Bettina

Top

★★★★★
Top Top Top"
- Meran

tevreden!

★★★★★
Vandaag dakraam laten plaatsen.  Zeer tevreden over het geleverde werk en de prijs!"
- v kruining

Tevreden!

★★★★★
Zeer snel en netjes geplaatst. In een mum van tijd was het voor elkaar. Tevreden, zowel over het geleverde werk als over de dakramen zelf!"
- Basten en Esther Oudmaijer

Tevreden klant!

★★★★★
Alles volgens afspraak verlopen. Erg tevreden over het resultaat en werkwijze van dakraamplaatsen.nl"
- Niels

Tevreden en snel

★★★★★
Na heel wat offertes hier het duidelijkste advies en goede prijs. Ze zijn super snel in reageren, maar ook het werk zelf ging boven verwachting snel. Ik beveel ze dan ook warm aan!"
Maart 2019 - Ylona

Tevreden

★★★★★
Een Luxtra dakraampje & 2 verduistering rolgordijnen volgens afspraak, vakkundig, goed afgewerkt en vlot geplaatst."
- Vo

Superdeluxe

★★★★★
Koudste dag van het jaar maar zonder problemen keurig 2 dakramen vervangen. Snel, efficiënt en goedkoop. Nogmaals dank"
- Tineke

Super Tevreden over plaatsen dakramen

★★★★★
Freddie en Ray, bedankt voor het plaatsen van mijn drie dakramen gisteren 9 september 2014  in Leusden. 2x GGU SK06 en 1x GGU CK 02.Duidelijke offerte, vakkundig, vriendelijk, vuil wordt meegenomen, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ga zo door!\" . Dit bedrijf is echt een aanrader als je dakramen wilt  laten vervangen of laten plaatsen. Echt Super."
- Jolanda Veenendaal

Super tevreden

★★★★★
Vandaag heeft Freddie van dakraamplaatsen.nl 2 velux dakramen bij ons vervangen. Hij was precies op tijd en heeft de klus perfect en snel gedaan. Alles is keurig afgewerkt en werkt super. Zeker aan te raden een nette vakman. Hartstikke bedankt."
- Andre uit Capelle a/d IJssel

super mooie dakramen

★★★★★
Super mooie dakramen laten plaatsen door Dakraamplaatsen. Helemaal geweldig zoals dat allemaal gegaan is. Goeie offerte, geen gezeur over de prijs en alle afspraken nagekomen, precies zoals afgesproken. Ik mocht een handje helpen. Samen met Freddie en mooi stukje werk afgeleverd. We zijn er erg blij mee. Groet, Rob, Amsterdam"
- Rob

Super gedaan!

★★★★★
Ook ditmaal zijn we weer super tevreden! Al eerder hadden we door Freddie een groot dakraam laten plaatsen. Dat is geweldig mooi gedaan. Ditmaal hebben we een kleiner dakraampje laten vervangen door een nieuwe. Wat een verschil - hartstikke mooi geworden. En supersnel gedaan. Bedankt!"
- Hetty en Ridge

SUPER

★★★★★
Werkt netjes heeft alles goed afgedekt om schade te voorkomen. Raam kon al vrij snel worden geplaatst. Contact is goed en snel verlopen vanaf moment dat wij de offerte opvroegen. Alle afval keurig meegenomen. Kan hem zeer aanbevelen."
- P.Verhoef

Super

★★★★★
Heel erg tevreden over dakraamplaatsen.nl Netjes gewerkt door Freddie. Dakraam perfect gemonteerd. JwrnWijchenrn"
mei 2018 - jw jansen

Snelle nette plaatsing!

★★★★★
Wij wilden graag meer licht op zolder en hadden bedacht dat dit met 2 grote dakramen zou kunnen. Na een telefoontje met Freddy was dit zo gepiept. Alles werd netjes afgedekt, de ramen werden geplaatst, de randjes afgetimmerd, de zooi werd opgeruimd en klaar is Kees! Een echte aanrader!"
- Jasper W

Snel, vakkundig en perfect geplaats

★★★★★
Zeer goed, vakkundig en snel. In 1 woord fantastisch werk. Denk niet langer na maar laat het dakraam door deze vakmensen zetten. Echt goed."
- Wim

Snel, betrouwbaar, vakkundig en secuur

★★★★★
Snel, betrouwbaar, vakkundig en secuur. In slechts enkele uren waren 2 dakramen bij ons op zolder vervangen, volledig afgetimmerd en al. Voor deze prijs een echte aanrader!"
Juli 2017 - E. van der Ploeg

Snel en vakkundig gedaan

★★★★★
Perfect gedaan binnen 3 uren, alles opgeruimed .Top!"
November 2019 - Colm uit Amsterdam November2019

Snel en netjes!

★★★★★
Binnen een week geleverd en keurig geplaatst! Netjes afgewerkt. Helemaal top."
- Familie Van Tergouw uit Houten

Snel en netjes geplaatst

★★★★★
Wij hebben een dakraam laten plaatsen voor ons toekomstige washok. De twee heren hebben het dakraam in een kleine ochtend geplaatst. Waren op tijd aanwezig. Alles conform afspraak!"
- Fam. Koning

Snel en goed

★★★★★
Zeer tevreden met de kwaliteit van het geleverde werk. Korte levertijd en binnen 2 uur geplaatst. Tijdens het werk netjes de trap, overloop en badkamer afgedekt en alles netjes achtergelaten.  Kortom,  afspraken nagekomen."
- Jornt oudmaijer

Snel & perfect geplaatst

★★★★★
Precies op de afgesproken tijd in Tilburg aanwezig en mijn nieuwe dakraam van Velux netjes geplaatst! Tijdens het plaatsen de nodige uitleg gekregen en de medewerkers waren bijzonder goed op elkaar ingespeeld, waardoor de klus in no time gereed was. De rommel werd ook netjes afgevoerd, dus ik ben helemaal tevreden. Een aanrader dus!"
- M. Engels

Service!

★★★★★
Goede en correcte service, alles netjes opgeruimd en geen vreemde meer prijzen! kortom DOEN!"
Maart 2019 - Stephan

romantisch dakraam

★★★★★
Freddie heeft met z\'n collega een romantisch dakraam boven ons bed geplaatst. ging super, en mooi schuin afgewerkt.  Bedankt mannen."
april 2017 - Bert

Recordje?

★★★★★
Nieuw record dakraam plaatsen!?! Binnen anderhalf uur zat het nieuwe raam er keurig in. Supersnel en supergoed. Fijn!"
- Stijn D.

Puik werk!

★★★★★
Echt geweldig: snel en goed 2 dakramen geplaatst, voor een prima prijs, alles netjes achtergelaten én een aardige man. Wat wil je nog meer! Veel dank!"
13-01-2020 - Loek Meijs

Professioneel gedaan

★★★★★
Proffessioneel en snel gedaan.Binnen twee uurtjes nieuwe dakraam geplaatst. Zeer netjes afgewerkt en alle afval opgeruimd. Duidelijke offert en geen extra kosten. Wij kunnen deze bedrijf iedereen aanbevelen wie is van plan dakraam plaatsen. Rotterdam"
- Krzysztof Sienkiewicz

Professioneel

★★★★★
Zeer snel. Weet wat ie doet. Vriendelijk. Volgende keer weet ik waar ik mijn dakraam bestel ;-) Zeer tevreden :-)"
09-10-2017 - Martijn

Prima werk

★★★★★
Prima werk vervangen dakraam, netjes geen troep achter laten en een mooi dakraam"
Maart 2018 - Loek

prima werk

★★★★★
Keurig geplaatst dakraam en netjes afgewerkt. Na plaatsing wordt alles keurig schoon achtergelaten"
- R J Kraaij

prima werk

★★★★★
Gisteren twee dakramen laten plaatsen op zolder. Aardige heren, zeer vriendelijk, werken netjes en zijn snel klaar. Alles prima afgewerkt en heel veel licht erbij op zolder. Voor een prima prijs. Top"
september 2017 - f de lange

Prima werk

★★★★★
Freddie en zijn maat leveren prachtig werk. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ze werken netjes en snel. Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor ons nieuwe Veluxraam."
- Diederen

Prima service

★★★★★
Online offerte gevraagd, supersnelle reactie met goed meegedacht advies, prima prijs en dan ook nog eens heel snel en netjes geplaatst. Helemaal tevreden!"
Juni 2017 - Henry

Prima service

★★★★★
Goede kwaliteit voor een prima prijs. Het plaatsen van het dakraam is keurig gedaan en alles is netjes afgeleverd en opgeruimd. Een aanrader."
- Jaap Haringa

Prima plaatsing van zwaar dakraam

★★★★★
Freddie en Friso hebben in ons nieuwbouwhuis een groot dakraam geplaatst met drielaags glas. Ze hebben prima werk geleverd en dachten goed mee. En als er in de uitvoering door omstandigheden iets anders uitpakte dan gepland dan werd er goed overlegd en een passende oplossing aangedragen. Wat opviel in vergelijking met andere bedrijven was dat ze ook heel netjes werkten. Voordat ze begonnen, werd een groot zeil op zolder neergelegd om alle zaagsel etc op te vangen. Na afloop werd het zeil dichtgevouwen en meegenomen en namen ze ook al het verpakkingsmateriaal netjes mee. Al met al was het prettig zaken doen met Freddie en ik kan zijn bedrijf dan ook van harte aanbevelen."
maart 2019 - Nico

Prima installatie, netjes en snel

★★★★★
Netjes, snel en goede prijs. Het is toch altijd afwachten als je kiest voor een scherpe prijs maar deze mannen hebben het netjes en snel geïnstalleerd. Pinnen is ook heel fijn! Geen gedoe met contant geld opnemen."
september 2017 - Wilma Koekoek
Naam
E-mail
Titel recensie
Periode
Beoordeling
Beoordeel inhoud