Nieuw! Vanaf heden zijn de Velux GGU, GPU en GPL dakramen standaard voorzien van 0070 Veiligheidsbeglazing

Hier kunt u uw vrijblijvende online offerte maken.
Selecteer hieronder de gewenste dakramen en toebehoren om direct uw prijs te berekenen. Indien u van uw berekening een vrijblijvende offerte wilt maken, druk aan het einde van het stappenplan op “Vrijblijvende offerte maken” U ontvangt de offerte dan per mail.
Doorloop alle stappen om uw offerte compleet te maken (stap 5: specificaties aanpassen dakconstructie kan van toepassing zijn).
Wilt u de offerte plaatsen dan kunt u dat direct doen door op de knop “opdracht plaatsen’ te drukken, wij nemen dan contact met u op.
Wilt u liever een persoonlijk gesprek of staat het dakraam wat u wenst er niet bij dan kunt u hier het contact formulier gebruiken.

Alle prijzen zijn inclusief: leveren en plaatsen dakraam, monteren in pannendak, haaks aftimmeren, gootstukken, waterkerend manchet, dampremmende folie (indien nodig), op maat slijpen van pannen, afvoeren van afval, 10 jaar garantie op materiaal en montage, reiskosten tot 30 km vanaf postcode 6733, inclusief 21% btw op de arbeid en materialen

Selecteer Toebehoren (optioneel)

Specificaties

Aanpassen sporenkap / scharnierkap. Bij woningen vanaf bouwjaar 1990 is in bijna alle gevallen een aanpassing van de dakconstructie van toepassing €75 per dakraam (Bij UK uitvoering 2 maal)
Toevoegen aan offerte

Aanpassen gordingen (horizontale balken) Vanaf €150 per dakraam
Toevoegen aan offerte

Heeft u een leien dak?

Reiskosten

Totaal prijs